Våra produkter

Eftersom det finns ett stort antal av varierande fastigheter, kontor, sportshallar, villor, och så vidare, så måste det självklart finnas minst lika många värmesystem, för att man på bästa sätt skall kunna tillgodose alla de olika krav och behov de varierande fastigheterna har. Detta innebär också att det kan vara svårt för en lekman att veta vilken form av värmepump som passar bäst för just det individuella behovet. Inför ett köp av ett nytt värmesystem är det alltså bäst att prata med en kunnig yrkesman. På så vis kan man vara säker på att man får det man behöver.

Hos oss på Månsson Rör & Värmepumpar hittar ni både kunniga medarbetare och ett stort sortiment av kvalitetsprodukter från IVT. Hos oss finner ni både berg-, sjö-, och jordvärmepumpar, luft/luftvärmepumpar, luft/vattenvärmepumpar samt frånluftsvärmepumpar. För den som är nyfiken på, och intresserad av, att använda solen som värmekälla, så är detta också fullt möjligt. Hos oss hittar ni alla de produkter som ni kommer behöva om ni önskar ta del av solens energi under det ljusa halvåret. Med hjälp av solenergi har ni nämligen möjlighet att värma upp större delen av en villas varmvatten, under just det halvåret. Detta är också det mest miljövänliga systemet på marknaden.

Det kan också vara intressant att veta att IVT, utan kokurrens, är den enda tillverkaren med svanenmärkta värmepumpar. Eftersom det krävs oerhört mycket, både miljömässigt och kvalitetsmässigt, för att bli svanenmärkt så kan du som ägare till ett sådant system vara säker på att du fått det du betala för.

Kom in till oss hos Månsson Rör & Värmepumpar i Linköping, så berättar vi gärna mer om de produkter vi har att erbjuda. Med rätt installation, och våra garantier, så har du en produkt som håller vad den lovar under många år framöver.

Kontakta oss