VVS Linköping

Letar ni efter rörmokare i Linköping? Vi är en komplett VVS-firma med kompetensen till att utföra all form av rörservice, oavsett omfattning eller storlek. Våra medarbetare är auktoriserade VVS-montörer med certifiering inom bland annat Säker Vatten och arbetar effektivt inom tidsplan. Månsson Rör & Värmepumpar anlitas till allt från rörinstallation i den privata villan, till totalentreprenad vid bygge av större fastighet. Välkomna!

Totalentreprenad

Hos Månsson Rör har vi kunskapen och resurserna för att ta oss an stora projekt med omfattande VVS- och rörinstallation vid fastighetsbygge och erbjuder totalentreprenad där vi tar hand om allt rörarbete, början till slut. Våra projektledare har lång erfarenhet av rörentreprenad och lägger upp all VS-planering med en tidsplan som våra skickliga montörer håller och levererar ett slutresultat med hög kvalitet.

Kontakta oss om ni vill veta mer om vår rörentreprenad i Linköping.

Våra referenser

Bland våra kunder finns några utav Sveriges största byggföretag och vi har anlitats till byggprojekt från Stockholm till Västervik. Bland annat hade vi i Linköping totalansvar för rörinstallation vid nybyggnation av SAAB-kontor och komplett VS-installation till Autoliv.

Vill ni veta mer om våra referenser på tidigare rörservicearbeten är ni välkomna att kontakta oss så lämnar vi gärna ut uppgifterna.

Certifiering

Som auktoriserad rörentreprenad tar vi ansvar för att vårt arbete är pålitligt och av hög standard. Därför har vi och våra VVS-montörer certifierats inom flera områden. Vi arbetar hårt för att ständigt utvecklas med tiden och vet vikten vid att hålla god organisation och följa tidsplanering med ett tryggt förfarande. Vi innehar certifiering för exempelvis:

 • Säker Vatteninstallation
  Våra rörmokare är certifierade med ”Säker Vatten”, vilket betyder att de åtagit sig att följa de uppsatta regler som branschens aktörer tagit fram för att förhindra vattenskador, brännskador, legionellaspridning och förgiftning.
 • ISO 9001
  Certifieringen innebär att vi som VVS-entreprenad har exempelvis tagit ansvar för:

  • Kundfokus
  • Ledarskap
  • Ständiga förbättringar
  • Faktabaserade beslut

  Att slutföra projekt med ett kvalitativt resultat enligt tidsplan är viktigt för oss och vi strävar efter att upprätthålla den höga standard som våra kunder förväntar sig av oss.

 • ISO 14001
  Eftersom vi är ett miljömedvetet företag med naturvänliga metoder uppfyller vi de hårda kraven som ISO 14001 ställer, något som vi är mycket stolta över.

Vad är VS?

Den tidigare benämningen för rörservice har varit VVS, som står för: Värme, Ventilation och Sanitet. Men numera är det vanligare att ventilation utförs av företag med klimatsystem som huvudintresse och tillhör inte längre ett område som en rörmokare utför. Därför talar vi inom branschen hellre om VS (värme och sanitet) vilket är precis det vi kan installera och åtgärda. Våra VS-montörer kan genomföra allt som har med vatten, avlopp och värmesystem att göra.

Om du behöver kompetent hjälp med rörentreprenad i Linköping kan du kontakta oss på Månsson Rör.

Kontakta oss